Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aanstaande zaterdag opent B2S samen met oprichter Paul Elstak de deuren van een gloednieuwe A Nightmare in Rotterdam. Als event voor de echte-hardcore liefhebber worden de beroemde Ahoy Arena en RTM-stage voor één nacht omgedoopt tot de Nightmare Arena en de Hall of Legends. “We will honor the past and future of Hardcore!”

LEES OOK: A Nightmare in Rotterdam onthult epische line-up

A Nightmare in Rotterdam heeft een beroemde legacy binnen hardcore: het is alweer 31 jaar geleden dat Paul Elstak voor het eerst hiermee in de legendarische Energiehal stond – de rest is geschiedenis. Daarom wordt er groots uitgepakt: want na de podcast, warm-up mixes en nog veel meer, is het dit weekend tijd voor het échte werk. Met een line-up vol hardcore-muziek van de afgelopen decennia en wat de toekomst voor het genre in petto heeft.

“Nightmares will come alive this Saturday”

De grootste legendes van vroeger en nu staan op de imposante Nightmare Arena-mainstage. Denk hierbij niet alleen aan grondlegger Paul Elstak met een speciale A Nightmare in Rotterdamshow, maar ook aan Angerfist, Neophyte vs. Restrained en Mad Dog LIVE. Bovendien krijgt de early rave ook een enorm podium: speciaal voor deze gelegenheid is hier eindelijk de Bodylotion Special van Neophyte en keert Giangy (voormalig The Stunned Guys) terug. Check de veelbelovende timetable hieronder.

a nightmare in rotterdam 2024 timetable

A Nightmare in Rotterdam: “Your time is up… Get your tickets FAST!”

A Nightmare In Rotterdam vindt dit weekend plaats op zaterdag 5 oktober 2024 in Rotterdam Ahoy. Scoor nog snel een ticket op de valreep via de officiële website van het event“It’s getting closer… Do you dare to join?”

Omslagfoto via B2S

Reageren