Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Audiotricz en Ecstatic presenteren dit jaar nog het langverwachte Progressive Hardstyle-album. Het drietal heeft de afgelopen tijd hun melodieuze stempel weten te drukken en zullen in oktober hun kersverse productie presenteren op hun eigen evenement. “We kijken er naar uit om het album samen te ervaren.”

LEES OOK: Dirty Workz trapt ADE af met uitgebreide hardstyle line-up

“Een oproep aan alle gepassioneerde melodieuze hardstyle-liefhebbers”, luidde de eerste aankondiging van Progressive Hardstyle. Iets meer dan een jaar geleden bundelden Audiotricz en Ecstatic de krachten voor de gezamenlijke live-act om de euforische scene weer te laten stralen. En met succes: fans paken niet uitgepraat over hun nieuwe muziek en optredens op onder andere Defqon.1 en Decibel outdoor.

Nu doen de heren er zelfs een schepje bovenop met een exclusief Progressive Hardstyle Album Release Event. In een intieme setting in Nijmegen vertegenwoordigen Audiotricz en Ecstatic niet alleen hun gezamenlijke visie om melodieuze hardstyle naar een hoger niveau te tillen, maar ook om dit met fans te vieren. “We zijn trots op wat we hebben gecreëerd”, kondigen zij trots aan. “Hardstyle draait voor ons om de kracht van melodieën en het gevoel van saamhorigheid.”

Naast alle nieuwe muziek van het Progressive Hardstyle-album heeft de live-act ook een euforische line-up in huis gehaald. Een hele avond vol met hardstyle waar je vrolijk van wordt. “Mis het niet en wees een van de eersten die het album volledig live hoort!”

Progressive Hardstyle Album Release Event line-up

Audiotricz
Ecstatic
ARK8
Serzo
Solstice
Zero Days
MC Synergy

Progressive Hardstyle verovert eigen plekje binnen de scene met gloednieuw album

Het Progressive Hardstyle Album Release Event wordt gehouden op de avond van 11 oktober 2024. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website: het volledige album zal dezelfde dag uitgebracht worden op Dirty Workz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AUDIOTRICZ (@audiotricz)

Omslagfoto via Progressive Hardstyle

Reageren