Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

B-Front heeft met een eigen 20 Years-event de kers op de taart te pakken van zijn bijzondere jubileum. De indrukwekkende carrière van Koning Bob wordt dit jaar uitgebreid gevierd en krijgt nu (in samenwerking met REBiRTH Events) een welverdiende grande finale: een eigen event in Poppodium 013.

LEES OOK: B-Front is voorstander van langere sets: “Om die onbekende platen onder het stof vandaan te halen”

De status van B-Front staat als een paal boven water. Van megahits als ‘Mysterias’ tot ‘Magic’ en tot een waslijst aan live-acts zoals B-Freqz, B-Frontliner en nog veel meer – deze Roughstate DJ heeft een CV die nog groter is dan zijn passie voor koffie en hamburgers. Fans hebben in twee decennia enorm genoten van de vele memorabele momenten, zoals bijvoorbeeld het REBiRTH-anthem uit 2011 (met Ran-D) en zijn mainstage-hosting op de zondag in 2017. “Die twintig jaar zijn voorbij gevlogen”, vertelt B-Front over deze bijzondere mijlpaal.

Ter gelegenheid hiervan reist B-Front al het hele jaar festivals af voor speciale 20 Years-sets, maar nu heeft hij met REBiRTH de koppen bij elkaar gesloten voor  een exclusieve once in a lifetime experience. Bijgestaan door vrienden en collega’s in te gekke back2back’s (en meer) staat B-Front 9 uur lang op zijn eigen evenement in de beroemde locatie van Tilburg. “The best of Hardstyle: past, present and future.”

Tijdens deze journey through space and time pakt je favoriete B-Front al die vergeten pareltjes erbij. Eerder dit jaar bij de opening van het festivalseizoen benoemden vele bezoekers de 20 Years-set tot een van de beste van het weekend: dus als je bedenkt dat de hele dag hiermee gevuld is in één sfeervolle area, dan wil je dit niet missen. Bovendien krijgen de eerste ticketkopers “er iets speciaals bij”. En wat betreft de line-up: “The galaxy holds its secrets… Mystery awaits!”

Celebrate 20 Years of B-Front: “A journey through space and time”

20 Years of B-Front wordt gehouden op zaterdag 14 december in Poppodium 013 in Tilburg. Er is een gelimiteerde capaciteit omdat alleen de mainstage opengaat, dus zorg ervoor dat je op tijd bij de kaartverkoop op 26 september vanaf 19:00 bent. Degenen die zich pre-registreren krijgen een uur eerder toegang. B-Front: “Laten we het samen vieren!”

Omslagfoto via REBiRTH Festival 

Reageren