Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Wie bekend is met Irradiate gaat nu kennismaken met Testarossa. Deze nieuwe alias naast de uptempo hardcore-act gaat na ruim 7 jaar voorbereidingen onder deze vlag ‘melodische rawstyle met extra harde drops uitbrengen. “Ik wilde kwalitatief voor mijn gevoel klaar zijn.”

LEES OOK: Dominator imponeert met uitgebreide line-up: “The very greatest in hardcore and beyond”

Loek Schagen produceert al enorm lang en is een van de drijvende krachten achter Irradiate: een uptempo hardcore-naam met Rick als frontman. Hier maakten beide heren geen geheim van en stonden hiermee op onder andere Defqon.1, Dominator en Harmony of Hardcore, maar zijn ook verantwoordelijk voor grote releases zoals ‘KCKPRN’ met Deadly Guns en het Legacy of Blood-album. “Ik ben zelf al een tijd bezig als de producer van Irradiate, maar ik ga nu zelf verder in de rawstyle met mijn eigen act”, vertelt Loek over het begin van Testarossa.

Het heeft voor Testarossa 7 jaar geduurd door een aantal redenen. “Ik wil iets nieuws en unieks brengen en ik wilde voelen dat het het juiste moment was om te starten – zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.” Na een teaser op de socials is nu eindelijk het hoge woord eruit. “De muziek die ik met Testarossa maak is energiek, dansbaar, vrolijk (niet cheesy) maar vol met verassingen en harde drops.” Er staan (vanwege de focus op muziek) nog geen boekingen op de planning, maar er zijn naar verluid meerdere labels die geïnteresseerd zijn.

Welk label gaat Testarossa oppikken?

Momenteel heeft Testarossa meerdere platen op de plank liggen, waarvan de eerste veelbelovende previews binnenkort online zullen verschijnen. Check de aankondigingvideos hieronder en volg Testarossa via alle socials op de voet. Irradiate blijft daarnaast gewoon doorgaan.


Beeldmateriaal via Testarossa

Reageren