Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Crypsis staat na talloze albums en indrukwekkende optredens aan de vooravond van een bijzondere mijlpaal. Deze grondlegger zit namelijk 15 jaar in het vak en dit wordt samen met Reminder uitgebreid gevierd in de iconische Hemkade: met een enorm aantal b2b’s en de beste RAW Classics. “15 Years of Crypsis.”

LEES OOK: Dirty Workz host opnieuw de hardstyle-stage op Ultra Miami

Grzegorz Łużyński, beter bekend als Crypsis, wordt geroemd door legendarische platen als ‘Get Hit’, ‘Torture’ en ‘Break Down Low’. De 39-jarige DJ en producer is mede verantwoordelijk voor de basis van raw hardstyle: het is dan ook niet voor niets dat liefhebbers de albums als Statement of Intent compleet grijs gedraaid hebben.

Als frontman van Minus Militia, Denekamps Gespuis en vele andere ongekende optredens, is Crypsis uitgegroeid tot een ware legende. The Main Motherfucker heeft onder andere een eigen Thrillogy achter zijn naam staat en zo bracht deze mixmeester als een van de eersten de hardere kant van hardstyle naar de grootste stages ter wereld – van het GelreDome tot aan het verre Sydney. Crypsis’ invloed op de evolutie van het genre kan niet worden onderschat.

“Herinneringen maak je niet op Spotify”, liet Crypsis eerder weten en daarom bundelt hij de krachten met Reminder om zijn 15-jarig bestaan te vieren. Samen met alle bezoekers zal hij je mee terug in de tijd nemen met speciale album-sets, Crypsis LIVE en zijn alterego Crucifier komt ook nog eens voorbij met vele bevriende collega-DJ’s. “En bovendien zal ik b2b draaien met bijna alle artiesten”, kondigt Crypsis trots aan. Check de volledige line-up hieronder.

Reminder presents: 15 Years of Crypsis line-up

Crypsis Specials:
Statement of Intent
Cryptology
Program Hostile
Crypsis LIVE
Crucifier

Line-up
Adaro
B-Front
Chain Reaction
Crucifier vs Tha Playah
Digital Punk
Deepack
Divato
Luna
Zatox
Mc Da Syndrome

Area 2
A-Motion
Anura & Nuracore
Consequent
Fear The Rapture
Ghost Zero
LST & The Valley
NXT Identity
The Brotherhood
The Vinyl Junk & Kokka
Mc Renegade

“Deze editie mag jij als liefhebber absoluut niet missen!”

Reminder presents: 15 Years of Crypsis wordt overdag gehouden in de Hemkade48 in Zaandam op zaterdag 15 maart 2025. Koop nu jouw tickets met korting via de officiële website van het event“Bring it on!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crypsis (@crypsis)

Omslagfoto via Reminder

Reageren