Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De mannen van Deluzion zijn de kersverse anthemmakers van Shockerz dit jaar. Het duo kondigt trots aan dat zij na maanden van voorbereidingen eindelijk het ‘Chaos Prophecy’ met Nolz en Iris Goes kunnen laten horen. “We’re so proud!”

LEES OOK: Shockerz overtreft verwachtingen met indrukwekkende line-up

Het Shockerz-anthem is altijd een ding voor artiesten en deze keer is het de eer aan Deluzion. Ieder jaar kiest de organisatie zorgvuldig een RAW hardstyle-act uit die op dat moment flink in de hype zit en deze krijgt vervolgens een mooie spot op de mainstage. Dit weekend werd deze indrukwekkende lijst aan anthemmakers dan eindelijk aangevuld door Deluzion.

Shockerz anthemmakers

2024: Deluzion & Nolz & Iris Goes – Chaos Prophecy
2023: Aversion – Reflected Reality
2022 (december): Cryex & MC Synergy – Compound Overdrive
2022 (maart): Vertile – Complex Aftermath
2019: Rejecta ft. Last Word – Chaos Complete
2018: Act of Rage & MC Jeff – Subject Hostile
2017: D-Sturb & MC Nolz – Conflict Override
2016: Notorious Two – F.E.A.R. 
2014:
Phuture Noize – Seismo
2013: 
E-Force – Shockerz

Na een kleine teaser op de socials van Shockerz werd gisteren duidelijk dat Deluzion het 2024 anthem heeft mogen produceren. Voor een volgepakte Elektrum-mainstage draaide het tweetal trots hun ‘Chaos Prophecy’ en deze werd onder luid gejuich door het publiek ontvangen. “Thank you Shockerz for believing in us, now let’s enjoy the ride!”

Hiermee bekroont het Minus is More-duo dat zij al voor de 6e keer op Shockerz staan. Jaarlijk komen er meer dan 10.000 bezoekers naar de Autotron voor het RAW-event dat bekendstaat om de onovertroffen sfeer en uitgebreide line-up – met dit jaar onder andere drie speciale showcases van Adjuzt & The Straikerz, D-Sturb en dus Deluzion. Een nieuwe toevoeging aan deze tiende Shockerz-editie.

Deluzion vereerd met Shockerz 2024 anthem: Chaos Prophecy

Shockerz 2024 – Chaos Prophecy wordt overdag gehouden op zaterdag 14 december 2024 in de Autotron vlakbij Den Bosch. De reguliere verkoop is inmiddels van start gegaan: Shockerz is jaarlijks uitverkocht dus ga snel naar de officiële website voor tickets en meer informatie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren