Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dirty Workz luidt voor het derde jaar op rij het Amsterdam Dance Event in met een uitstekend visitekaartje voor de hardstyle. Op deze eerste ADE-dag komen het label en de artiesten naar de hoofdstad voor ’s werelds grootste clubfestival en Europa’s toonaangevende muziekconferentie. “Prepare for an absolute mad house and that on a WEDNESDAY!”

LEES OOK: Adrenalize maakt overstap naar Dirty Workz

Tussen al het EDM-geweld zet Dirty Workz na de eerdere uitverkochte edities opnieuw een uitgebreide hardstyle line-up neer tijdens ADE. Afgelopen jaar brak het Amsterdam Dance Event nog een record met in totaal 500.000 bezoekers: verspreid over 5 dagen en nachten zijn hier namelijk meer dan 1000 evenementen en conferenties te vinden op 200 verschillende locaties. “Het is de belangrijkste en invloedrijkste broedplaats voor elektronische muziekcultuur en -talent”, aldus de organisatie van ADE.

Daarom is het belangrijk dat ook hardstyle goed vertegenwoordigd is bij deze grote happening van de bekende gele kubus. Dus pakt Dirty Workz opnieuw weer uit in Club Panama: je kunt wel stellen dat je nergens anders zoveel artiesten uit het genre zal treffen voor een schappelijke prijs op een woensdag. “We hebben een enorme line-up voor je klaarstaan, met daarnaast nog een aantal extra verrassingen”, kondigt het label trots aan.

Dit najaar tref je onder andere Adrenalize, Coone, Da Tweekaz, Hard Driver, Sub Zero Project en vele andere labelgenoten in deze intieme club. De inmiddels jaarlijkse traditie valt goed in de smaak bij de bezoekers van de afgelopen edities: zij spreken over onder andere de uitstekende sfeer tijdens het tot nu toe altijd uitverkochte event. “Dichterbij de artiest ga je niet komen!” 

Dirty Workz (Dirty by Nature) at ADE 2024 line-up

Adrenalize
Audiofreq
Bassbrain
Boray
Coone
Da Tweekaz
Dr Rude
Hard Driver
Jay Reeve
Killshot
MANDY
Refuzion
Sub Zero Project
Villain

Amsterdam Dance Event: “Prepare for an absolute mad house and that on a WEDNESDAY!”

Dirty Workz presents Dirty by Nature wordt gehouden op woensdag 16 oktober 2024 in Club Panama in Amsterdam. De early bird-tickets waren binnen 1 uur tijd al uitverkocht, dus wacht niet langer en ga naar de officiële website van organisatie E&A Events voor je kaarten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Workz (@dirtyworkz)

Omslagfoto via Dirty Workz / KVDM Photography

Reageren