Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dropzone pakt dit jaar groter uit dan ooit en slaat de handen ineen met Forbidden Island voor de ideale zomerbestemming. Of je nu van hardstyle, raw en/of hardcore houdt: je kunt hier de hele week terecht voor je festivalvakantie. “We zijn erg enthousiast dat Forbidden Island samenwerkt met Dropzone voor de ultieme ervaring!”

LEES OOK: Dropzone & Musical Madness werken samen aan de grootste hardstyle-vakantie in Kroatië ooit

Dropzone is al jaren een unieke bestemming voor hardstyle-liefhebbers. Met duizenden mensen van over de hele wereld die hun zomer vieren op het Kroatische eiland, een hele week vol met pool- en boat party’s en mainstage shows in de coolste clubs (tot de zon weer opkomt in de vroege ochtend). Nu wordt zelfs het uitgebreide hardcore-aanbod van Forbidden Island toegevoegd om de hardere stijlen-vakantie nog completer te maken!

“Dropzone geeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen of ze iedere dag willen genieten van hardstyle of alleen hardcore!”

Hou je alleen van hardstyle of hardcore? Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds je hele vakantie doorbrengen met het luisteren naar je favoriete genre op het prachtige Zrće Beach: “Deze enorme samenwerking met Forbidden Island geeft ons de kans om het programma uit te breiden, maar ook om alle hardcore-fans blij te maken, inclusief onze trouwe bezoekers die om meer hardcore op Dropzone vragen”, zegt Dropzone enthousiast over de samenwerking. “Door veel van Forbidden Island’s hardcore-concepten en -feesten naar Dropzone te brengen (terwijl we de sfeer onder alle bezoekers behouden), geven we iedereen de kans om te kiezen of ze elke dag van hardstyle of alleen hardcore willen genieten.”

dropzone 2025 papaya club

‘Dropzone en Forbidden Island zorgen ervoor dat je je hele vakantie kunt vieren met je favoriete genre en nog veel meer’

Dropzone en Forbidden Island zaten al op dezelfde locatie in Novalja, dus een samenwerking is een logische beslissing. “Met Forbidden Island hebben we eind augustus drie geweldige jaren gehad in Kroatië, maar we kregen steeds meer verzoeken van onze hardcore fans (vooral uit het verre buitenland) om het festival eerder te verplaatsen”, voegt het Forbidden Island-team toe over dit nieuwe hoofdstuk. “Aangezien we toch op dezelfde locatie zitten, was het voor ons een logische stap om de krachten te bundelen, maar wel onder één voorwaarde: we moeten dit de grootste hard dance-vakantie ter wereld maken en veel van de hardcore-concepten meenemen die we in de loop der jaren op die locatie hebben ontwikkeld, zodat alle gabbers ook hun plek hebben bij Dropzone.”

Met de toevoeging van Forbidden Island aan Dropzone is je favoriete vakantie nu nog groter: je kunt de hele week van het ene feest naar het andere lopen. “Door het Dropzone hardstyle programma te behouden en nu speciale hardcore concepten toe te voegen die zijn ontwikkeld door Forbidden Island, zijn we echt op weg om ’s werelds grootste hard dance vakantie in de geschiedenis te creëren”, sluit Dropzone af. Een 6-daagse marathon van verbluffende mainstage shows in bekroonde partyclubs, outdoor pool party vibes, boat raves en bloedstollende activiteiten.

“Get ready for more stages, epic pool and boat parties you’ve never seen before on Dropzone!”

Dropzone vindt plaats van 6 juli tot 11 juli 2025 aan de kust van Kroatië. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website: de volledige line-up en alle activiteiten voor 6 dagen Dropzone worden later bekendgemaakt. “Dit wordt de Hard Dance vakantie van je dromen, allemaal op één waanzinnige zomerbestemming – Zrće Beach op het eiland Pag in Kroatië.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)

Omslagfoto via Dropzone

Reageren