Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De mannen van de Frequencerz staan op het punt om wederom de AFAS Live volledig uit te verkopen. The Last Run in deze iconische locatie is de kers op de taart van hun afscheidstournee: een eigen event met al hun muziek door de jaren heen, vele bevriende collega DJ’s en duizenden fans uit The Wolfpack.

LEES OOK: Frequencerz kondigt afscheid aan

Het nieuws dat Frequencerz na het komende jaar stopt is massaal rondgegaan. Het tweetal beleefde in ruim 15 jaar tijd enorme hoogtepunten – van Qlimax tot Defqon.1 en van Intents tot het verre buitenland: ’the Power of the Wolfpack’ was overal te horen. Nu ze stoppen met optreden, gaan ze nog een jaar alle festivals rond, waarbij de locatie van hun uitverkochte X-Qlusive in 2018 uiteraard niet kon ontbreken…

Fans hebben het er nog steeds over en daarom keert Frequencerz terug in de hoofdstad met hun eigen evenement: The Last Run in de beroemde AFAS Live. “Iedereen weet nog wel wat voor gekkenhuis dit was en dit willen we natuurlijk met jullie herbeleven”, kondigden Niels en Pepijn groots aan. Met als gevolg dat het event (ruim 3 maanden van tevoren) al bijna uitverkocht is. “We sluiten met een grote knal af.”

De line-up blijft nog even geheim, maar één ding is zeker: op deze legendarische dag komt alles waar Frequencerz indruk mee heeft gemaakt voorbij. Tijdens The Last Run in Amsterdam zal het duo al hun muziek laten horen en hebben een enorm aantal artiesten in huis gehaald. “We willen dit daarom graag met al onze DJ-vrienden gaan doen, dus hier moet je bij zijn.” 

The Last Run (at AFAS Live) line-up

Frequencerz
Many more to be announced…

De allerlaatste kaarten voor Frequencerz – The Last Run zijn nu verkrijgbaar

Frequencerz – The Last Run wordt overdag op zaterdag 7 december 2024 gehouden in de AFAS Live. Ga voor de laatste kaarten naar de officiële website: wacht niet te lang, want (zelfs nu dat er nog geen line-up is aangekondigd) zal dit laatste Frequencerz-event zéér binnenkort uitverkopen. “Gathering the Wolfpack one last time!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FREQUENCERZ ~ FRQZ (@frequencerz)

Omslagfoto via Dance Valley

Reageren