Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het grote succes pakt Gearbox Digital opnieuw groots uit voor een enorm indoor event. Vorig verkocht het label binnen no-time de volledige Ziggo Dome uit, maar nu verhuist het naar een nieuwe locatie ‘met meer ruimte op de dansvloer’ en een nieuw thema. “Gearbox Hot Pursuit 2024 belooft een nog grotere productie te worden.”

LEES OOK: Gearbox Overdrive keert terug in Eindhoven met bouncy uptempo

Gearbox Digital heeft een ongekende prestatie geleverd: na de AFAS LIVE verkocht het afgelopen jaar de volledige Ziggo Dome uit en dat binnen slechts 10 uur. Pole Position was volgens de vele bezoekers een legendarische editie, met als enige feedback dat er weinig beweegruimte op de dansvloer was. “We hebben hiernaar geluisterd”, geeft het label aan. Het nieuwe thema Hot Pursuit krijgt namelijk een flinke upgrade: “Daarom hebben we nu een nieuwe locatie geregeld.”

Met het geslaagde Supercharged Festival vers in de benen staat Gearbox nog steeds in de hoogste versnelling. Welke locatie het nou precies gaat bestrijken dit najaar blijft nog even geheim, maar het Beste Label van 2023 laat weten grote plannen te hebben. “Gearbox Hot Pursuit 2024 wordt een nóg grotere productie en een kans om in contact te komen met het meest gepassioneerde publiek in de hardere stijlen scene. Een onvergetelijk avontuur, een onverslaanbare sfeer en de kameraadschap van de meest toegewijde fans.”

Gearbox opent pre-registratie voor ‘Hot Pursuit’ in een gloednieuwe locatie

Gearbox – Hot Pursuit wordt gehouden op zaterdag 28 december 2024. Pre-registreer je nu via de officiële website en maak hiermee kans op 10×2 tickets“Mis dit epische evenement niet.”

Omslagfoto via Gearbox Digital / Maarten de Bruin

Reacties

  • Remco 08 augustus 2024 - 12:17

    Waar word deze editie 2024 nou precies gehouden? Wat is er nog groter dan het Ziggo Dome? Amsterdam Arena? Zou graag wel de plaats locatie willen weten alvorens ik tickets ga bestellen.

    Quote

Reageren