Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gearbox Digital draait op volle toeren voor het jaarlijkse indoor main event. Het tot beste uitgroepen label laat vandaag een wens van veel fans glansrijk in vervulling gaan door de nieuwe locatie te onthullen: ‘Hot Pursuit’ vindt namelijk plaats in Breepark – met een keiharde line-up voorzien van 28+ namen.

LEES OOK: The Straikerz gaat all-in voor eigen event: “Jackpot Casino Heist”

Ieder jaar trapt Gearbox het gaspedaal verder in voor hét event van het label. In slechts enkele jaren ging de hardstyle platenmaatschappij van de voormalige Central Studios in Utrecht naar Amsterdam voor de AFAS LIVE en zelfs de Ziggo Dome afgelopen jaar. Een legendarische editie (en binnen 10 uur uitverkocht) die nu nog beter gaat worden met een ruimere dansvloer en uitstekende akoestiek: na Welcome To The Gang zal nu ook Hot Pursuit plaatsvinden in het Breepark in Breda.

Bovendien heeft Gearbox de enorme line-up onthuld en (zoals je van ze gewend bent) staan er veel artiesten en vrienden van het label op de enorme mainstage. Opvallende namen zijn bijvoorbeeld So Juice LIVE, The Straikerz LIVE, Rebelion en zelfs hard techno-sensatie Fantasm: voor het eerst op een rawstyle-event. “Deze geweldige line-up onderstreept Gearbox’s toewijding om een ​​sensatie van het hoogste niveau en onvergetelijke liveoptredens te leveren op de beste locaties in heel Nederland”, kondigt het label trots aan. Check de volledige line-up hieronder.

Gearbox – Hot Pursuit line-up

Anderex LIVE
Bloodlust vs Imperatorz
CyberGore LIVE
Deezl LIVE
Dual Damage vs Sparkz
Exproz LIVE
Fantasm
Fraw LIVE
FUCK Gearbox LIVE Closing
Mutilator vs Adjuzt
Rebelion
Revolutions LIVE (Exoform, Revelation)
Revolutions Showcase (Madmize, Superior Core & Storah)
So Juice LIVE
Spoontech LIVE (Chapter V, Infliction & The Smiler)
The Straikerz LIVE
Unfold LIVE (BMBERJCK, Sparkz, Heavy Resistance)
MC Focus

“Last year’s tickets sold out within 10 hours, signaling high demand and anticipation for this year’s event”

Gearbox – Hot Pursuit vindt overdag plaats in Breepark op zaterdag 28 december 2024. De afgelopen editie was in slechts 10 uur uitverkocht, dus schrijf je nu in via de officiële website om aanstaande donderdag (12 september) je tickets al vanaf 12:00 te kunnen halen. De reguliere verkoop begint zes uur later. “Join the chase at Gearbox Hot Pursuit 2024 and get ready for an explosive day that’s sure to outrun all expectations!”

Omslagfoto via Gearbox Digital / Maarten de Bruin Fotografie

Reageren