Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Liefhebbers van melodieën opgelet, want jullie gebeden zijn volop gehoord. I AM HARDSTYLE pakt namelijk op 21 december groots uit voor Eternal: het grootste 100% euforische hardstyle event ooit met een grandioze line-up waar fans al jaren op zitten te wachten. “Bereid je voor op de beste melodieuze klassiekers, hits van vandaag en pareltjes van morgen.”

LEES OOK: Brennan Heart kijkt over hardstyle-grenzen heen met album Save Euphoric

“Terwijl hardstyle blijft evolueren en grenzen worden verlegd, voelen we de groeiende behoefte om dat ene element te vieren dat onze muziek zó uniek maakt: de melodie”, kondigt I AM HARDSTYLE trots aan over het nieuwe evenement. De afgelopen tijd zagen we verschillende mysterieuze teasers voorbij komen, met een gigantisch aantal positieve reacties, maar nu is de enorme omvang van Eternal eindelijk zichtbaar. De beroemde Autotron is namelijk het decor voor 8.000 bezoekers die voor één ding komen: de melodieën.

Eternal is in meerdere opzichten bijzonder, want de uitgebreide line-up is een combinatie is van legendes en talenten – van zowel de oudere als de nieuwere generatie. Alle artiesten nemen je met hun sets mee in een reis langs alle periodes binnen melodische hardstyle: van classics tot de toekomst. “Bereid je voor op een ongeëvenaarde line-up met de grootste Melodic Hardstyle pioniers, headliners van nu en de helden van de toekomst, allemaal samen op één grote stage.”

Bovendien is er een opvallend aantal live-acts en b2b’s voor het genre: zoals Brennan Heart met ‘SAVE EUPHORIC’ en Code Black & Wasted Penguinz samen op het enorme podium. Waar je ook D-Block & S-te-Fan, Wildstylez, Sound Rush, B-Front & Phuture Noize met ‘The Enlightenment’ en nog héél veel meer zal vinden. Check de volledige I AM HARDSTYLE presents Eternal line-up hieronder.

I AM HARDSTYLE presents Eternal line-up

Brennan Heart ‘SAVE EUPHORIC’
D-Block & S-te-Fan
Adrenalize LIVE
Audiotricz & Ecstatic: ‘Progressive Hardstyle’
Atmozfears ‘ABSTRAKT’
B-Front & Phuture Noize: ‘The Enlightenment’
Code Black & Wasted Penguinz
Demi Kanon
Galactixx LIVE
Jay Reeve LIVE
Noisecontrollers & Toneshifterz: Eternal Legacy
Primeshock
Solstice ‘Euphower’
Sound Rush ‘Destination’
Wildstylez
MC Da Syndrome

“We are Eternal – Celebrating the past, present and future in melodic hardstyle”

I AM HARDSTYLE presents Eternal vindt overdag plaats op zaterdag 21 december in de Autotron bij Den Bosch. Door de grote euforische hype zijn er al duizenden loyalty-tickets verkocht: wees daarom op tijd voor aanstaande woensdag (28 augustus) om 18:00 voor de reguliere verkoop“Sluit je aan bij meer dan 8.000 fans en zing samen de meest iconische melodieën van ons genre mee. De grootste liefhebbers verzamelen zich op 21 december in de Autotron om samen hardstyle-geschiedenis te schrijven.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I AM HARDSTYLE (@iamhardstyle)

Omslagfoto via Vroeger Was Alles Beter

Reageren