Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Decibel outdoor krijgt in aanloop naar het festival een bijzondere wasstraat verzorgd door Pussy Lounge. Na alle modder deze zomer spoelt de Wet N’ Wild Carwash deze woensdag alle viezigheid van de bolides af met heel veel sop, danseressen en een heerlijk setje van Ruthless en Hans Glock. “De meest verleidelijke wasstraat ooit!”

LEES OOK: “Pussy Lounge komt met bizar veel specials in uitgebreide Decibel line-up”

Het is bijna tijd voor Decibel outdoor – een jaarlijks hoogtepunt van de zomer – en het beruchte Pussy Lounge-circus speelt hier traditiegetrouw een grote rol. Dit jaar wordt het echter nog natter en wilder dan ooit te voren, dus warmt het knotsgekke concept je alvast op voor het weekend in Hilvarenbeek met een unieke freestyle wasstraat.

Met piepende banden dus naar Rotterdam, want hier kan je deze week je vierwieler in laten soppen door de bekende Pussy Lounge-danseressen. Ondertussen draaien residents Ruthless en Hans Glock (net MC DL) brandschone setjes om je alvast in de sferen van Decibel te laten komen en is jouw wagen weer klaar voor drie dagen aan de Beekse Bergen.

Daarover gesproken: Pussy Lounge op Decibel outdoor wordt dit jaar nog natter en wilder dan ooit te voren. Geheel in het thema van Wet N’ Wild zal het er opnieuw glibberig aan toe gaan op het podium. “Verwacht weer alle gekkigheid, entertainment, paaldanseressen en inflatables die je gewend bent van Pussy Lounge. Wat er verder precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing maar deze carwash geeft je alvast een tipje van de sluier…”, verklapt organisatie B2S alvast.

Pussy Lounge sopt jouw auto deze woensdag in speciaal voor Decibel

De Pussy Lounge Wet N’ Wild Carwash vindt overmorgen (woensdag 31 juli) plaats van 20:00 tot 21:30 bij Loogman Carwash Rotterdam. Tijdens deze experience laat jij jouw bolide voor maar 15 euro (normaal 17,50) glimmen doormiddel van het SEXY Wet N’ Wild-wasprogramma. Volg de social mediakanalen van Pussy Lounge en Decibel Outdoor Festival“Jij komt toch ook wel even langs?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pussy Lounge (@officialpssylounge)

Omslagfoto via Decibel outdoor / B2S

Reageren