Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Harmony of Hardcore en X-Factor Events bundelen na het grote succes de krachten voor RAVEZONE: het populaire concept krijgt namelijk weer een indoor editie. Maar liefst 20 acts en Extreme Hardcore komen naar Eindhoven in combinatie met de show zoals je van het hardcore festival gewend bent.

LEES OOK: Rosbeek maakt droom werkelijkheid met eigen ‘Maximaal Klappen’-event

RAVEZONE is bij de liefhebbers bekend van die gigantische tent op Harmony: voorzien van een keiharde line-up is dit een vaste waarde op het festival. “Hoe meer RAVEZONE, hoe beter”, en daarom keert het concept na het succes van vorig jaar weer terug voor een nieuwe indoor editie in de Vibes van Eindhoven. “RAVEZONE is ready to take hardcore to the extreme.”

Ook deze keer pakt RAVEZONE behoorlijk uit, bijvoorbeeld met de zojuist aangekondigde line-up. Van hardcore, tot early tot bouncy uptempo: alle soorten snellere hardcore zijn te vinden in het vernieuwde Beursgebouw. Denk aan Barber vs. Sjammienators (Early Uptempo), N-Vitral en Partyraiser vs. Bulletproof. Check de volledige RAVEZONE line-up hieronder. Bovendien kunnen we ook deze keer een nieuwe anthemmaker verwachten, maar wie?

RAVEZONE 2025 line-up

Barber vs. Sjammienators (Early Uptempo)
N-Vitral
Major Conspiracy
Partyraiser vs. Bulletproof
The Dark Horror
D-Fence
Never Surrender
Rosbeek vs. Soulblast
Noxiouz vs. Pinotello
Satirized
Lekkerfaces vs. The Dope Doctor
Complex vs. Unlocked
Bazzy (Early Uptempo)
Hosted by Tha Watcher

De Vibes in Eindhoven is opnieuw het decor voor RAVEZONE in het nieuwe jaar. Deze venue, waar vroeger het Beursgebouw zat, biedt ruimte aan 2500 bezoekers in het hart van de stad. Het heeft een uitstekende akoestiek en ligt daarnaast vlakbij het station. “Once again Eventcenter Vibes will shake to its core.”

“An overload of heavy kicks, high BPM and extremely distorted sounds!”

RAVEZONE vindt overdag plaats op zaterdag 1 februari 2025 in Eventcenter Vibes in Eindhoven. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de officiële website van het event: “The earlier you buy your ticket, the more discount you’ll receive!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAVEZONE (@ravezone_festival)

Omslagfoto via RAVEZONE

Reageren