Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REACTiVATE staat volledig in de startblokken om de gouden hardstyle klassiekers te herleven met een bijzonder goede line-up. In het vertrouwde Poppodium 013 zal het eerste classics-event van het nieuwe jaar groots uitpakken: met meer dan 20 van de beste artiesten in 2 area’s. 

LEES OOK: REBiRTH Festival blikt vooruit naar bijzondere 15e jubileumeditie

Het wordt (naast de vertrouwde hostings op REBiRTH Festival) alweer de 6e editie van het altijd uitverkochte REACTiVATE – dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardstyle classics-event van Tilburg.  Hier in de Kruikenstad komen de beste platen van vroeger voorbij, met iets wat we veel terughoren van alle bezoekers: de dikke show en het uitstekende geluid zorgen namelijk voor een geweldige sfeer. Wat wil een classics-liefhebber nou nog meer?

REACTiVATE heeft zojuist de kersverse line-up onthuld en hiervan gaat het classics-hart sneller kloppen. Zo zal The Endless Journey de laatste keer zijn voor Frequencerz op dit event, staan legendes Noisecontrollers en Zany back-to-back en viert The Pitcher een bijzonder jubileum: hij zit namelijk 25 jaar in het vak. “De allerbeste Hardstyle & RAW Classics en van de meest iconische artiesten uit een gouden tijdperk.”

Bovendien trekt REACTiVATE de lijn in Area 2 door met “90 minute sets only”: een unieke manier om de vergeten pareltjes toch te kunnen horen. Onder andere Deetox, Geck-O en Noisecult verzorgen deze uitgebreide setjes – check de volledige REACTiVATE 2025 line-up hieronder.

REACTiVATE 2025 line-up

Area 1:
Adaro
Adrenalize
Frequencerz
Frontliner LIVE
Josh & Wesz
Max Enforcer
Noisecontrollers vs Zany
Psyko Punkz LIVE
Rebourne
Tatanka
The Pitcher – 25 Years LIVE
MC Da Syndrome

Area 2: (90 minute sets only)
Deetox
Geck-O
Noisecult
Prefix & Density
Spoontech Classics by Infirium, Stratos & Vyral
The Geminizers
MC Activate

“Stap binnen in onze tempel en ga samen met ons mee op reis door de tijdloze wereld van Hardstyle Classics”

REACTiVATE 2025 – The Endless Journey vindt overdag plaats in Poppodium 013 in Tilburg. Let op, want het event is altijd ruim van tevoren uitverkocht. Pre-registreer je daarom nu via de officiële website, want wanneer de kaartverkoop op 29 augustus van start gaat, dan kun je hiermee 24 uur eerder jouw tickets al bemachtigen.

Omslagfoto via REACTiVATE

Reageren