Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het festivalseizoen begint met REBiRTH Festival. Al 15 jaar lang is het feest in Haaren geliefd om zijn ongeëvenaarde sfeer en uitgebreide line-up. De zojuist verschenen trailer van REBiRTH sluit hier perfect op aan; het draait om het gevoel van vriendschap en de sfeer die je tijdens de kick-off van het festivalseizoen ziet.

LEES OOK: Mutilator bundelt krachten met REBiRTH voor nieuwe live-act op eigen event: ‘Cage Of Carnage’

Voor de trouwe fans is REBiRTH veel meer dan alleen een festival – het is een driedaags harder styles vriendenweekend dat niemand mag missen. Of je nu houdt van euforische melodieën, keiharde uptempo of alles daartussenin: de line-up biedt voor ieder wat wils. “We pakken groots uit om onze 15e editie te vieren, we kijken samen terug naar de afgelopen 15 jaar REBiRTH en doen dit met speciale acts en artiesten die een bijdrage hebben geleverd in ons 15-jarige bestaan. Daarnaast voegen vele extra showelementen toe aan het REBiRTH weekend om zo de beleving naar een nog hoger niveau te tillen”, laat REBiRTH trots weten over alle specials, unieke battles en live-acts die je nergens anders zult zien.

REBiRTH Festival brengt alles samen in een ideaal weekend vol hardere stijlen en de allereerste festivalcamping van het nieuwe seizoen – een essentieel onderdeel van deze kick-off. Wat dit jaar extra speciaal maakt, zijn de 15 years specials die verschillende artiesten gaan doen, hier maakt Rebirth later meer over bekend. “Het thema United Through Madness zal uitgebreid terug komen tijdens het evenement, wat de complete invulling hiervan gaat zijn, houden we nog even geheim maar het wordt heel vet!”

En het mooiste? Ondanks de zeer uitgebreide line-up probeert REBiRTH het betaalbaar te houden. Voor minder dan €50 per dag kun je een compleet weekend lang genieten van alles wat het festival en de camping te bieden hebben. “We willen ervoor zorgen dat iedereen een topweekend beleeft. Daarom zullen we bijvoorbeeld de Hardstyle Classics- en Euphoric Hardstyle-area’s langer open houden, zodat ook deze bezoekers van begin tot eind optimaal kunnen genieten van hun favoriete genre. En kijken we met de programmering extra naar het complete plaatje zodat elke soort harder styles fan zich kan vermaken van start tot finish.”

REBiRTH Festival maakt ervaring voor ALLE hardere stijlen compleet tijdens 15e jubileum

REBiRTH Festival vindt plaats in het weekend van vrijdag 11 t/m zondag 13 april 2025 in Haaren. Ga naar de officiële website voor meer informatie over de kaartverkoop. “Verwacht speciale 15 jaars shows, een kick-off show geheel in het teken van 15 jaar REBiRTH en een hele speciale zondag hosting!”

Omslagfoto via REBiRTH Festival

Reageren