Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het toonaangevende Reverze houdt vast aan de uitgebreide koers van vorig jaar en betrekt maar liefst 2 dagen het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. Na het succes van de speciale 20e jubileum zal ook de komende editie al op de vrijdag beginnen én zal ook de Lotto Arena erbij betrokken worden met “een line-up waarover gepraat zal worden…”

LEES OOK: Ticketverkoop laatste editie The Qontinent nú gestart

Meer wil organisatie Bass Events nog niet loslaten over de aankomende Reverze. Qua show en productie leggen zij de lat minstens even hoog als de jubileumeditie, dus dat belooft spectaculair te worden: Reverze is namelijk ieder jaar opnieuw een waanzinnig visitekaartje voor de hardere stijlen.

Met gigantische decors volledig ondergedompeld in meeslepende thema’s, een line-up met alle grootste namen én hun allernieuwste muziek, zie je op dit evenement het grootste spektakel dat ons genre te bieden heeft. Bass Events vierde afgelopen jaar het 20-jarig jubileum en breidde daarom voor het eerst uit naar een tweedaags feest – maar dit is gelukkig ook in 2025 daadwerkelijk het geval.

Met de expansie van Reverze kwamen er afgelopen jaar meer dan 64 artiesten op de twee indrukwekkende area’s in Antwerpen. Compleet uitverkocht vierde het met bezoekers van over de hele wereld een enorme mijlpaal in de Belgische historie van de hardere stijlen – een ijzersterkte reputatie waar de komende editie opnieuw op gebouwd wordt. “Experience the thrill: Reverze on 14 + 15 February 2025 at Sportpaleis & Lotto Arena in Antwerp. Enter the beating heart of Belgium, where oneness bursts into a dazzling spectacle.”

Pre-registreer nu voor 2 dagen Reverze met €10 korting vóór de officiële kaartverkoop

Reverze vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2025 in het Sportpaleis & Lotto Arena in Antwerpen. Pre-registreer je nu om tegen €10,- korting in te kunnen haken op de vroegtijdige kaartverkoop op maandag 19 augustus 2024 om 19:00: de reguliere kaartverkoop begint precies een week later. Er wordt verwacht dat de tickets weer in razend tempo over de digitale toonbanken zullen gaan, dus wees er snel bij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reverze (@reverze.be)

Omslagfoto via Bass Events / pikzelz

Reageren