Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Uptempo-sensatie Rosbeek staat met zijn ‘Maximaal Klappen’ aan de vooravond van een bijzondere mijlpaal. Voor zijn allereerste eigen event pakt hij namelijk groots uit in Eindhoven: voorzien van een knetterharde line-up en een geluidssysteem “dat je trommelvliezen goed zal laten trillen”.

LEES OOK: Waarom Q-dance stopt met Qlimax en andere evenementen

Het gaat ontzettend hard met de carrière van Maarten – beter bekend als Rosbeek. Sinds de release van kenmerkende tracks als ‘Knock Knock’ en de collab ‘Bounce’ is zijn sound doorslaggevend en staat hij de grote festivals zoals Harmony of Hardcore, Decibel outdoor en heel veel meer. “Een aantal jaar geleden zat ik nog op zolder achter mijn net gekocht draaitafels setjes op te nemen”, vertelt Rosbeek trots over zijn ‘Maximaal Klappen’.

“Get ready to fight and bounce all night long”

Volgens Rosbeek wordt het een mega avond die door de uptempo liefhebber niet snel vergeten zal worden. Hij had zich nooit kunnen bedenken dat deze dag zou komen: “Niet normaal hoe vet”, blikt de uptempo DJ alvast vooruit. In samenwerking met X-Factor Events presenteert hij een dikke line-up – gevarieerd met talent en hedendaagse headliners. Zoals Barber, Spitnoise, Manifest Destiny en Lekkerfaces & Mind Compressor pres. Pizzeria LIVE. “Het wordt een avond vol epische gevechten en nog ziekere live-acts.”

Om het af te maken heeft Poppodium Effenaar onlangs flinke upgrade gehad. De akoestiek van de zaal is volgens de organisatie flink verbeterd: “Hierdoor kunnen wij flink beuken met dik geluid.” Bovendien kun je natuurlijk een dikke laser- en lichtshow verwachten. “Deze wil je echt niet missen.” 

Rosbeek – Maximaal Klappen line-up

ROSBEEK
BARBER – SPITNOISE – MANIFEST DESTINY – JULIËX
LEKKERFACES & MIND COMPRESSOR pres. PIZZERIA (LIVE)
GSRP LIVE ‘PRESENTED BY AKIMBO, ERAIZED & AALST’
THAROZA – SCREECHER – COMPLEX – HARDBOUNCER
RELOADING ‘ROSBEEK & THAROZA’ – ROOSTERZ – DMRC
MAXIMAAL KLAPPEN (LIVE) – BAZZY – UDOW – KAIMERA
DARK INDIVIDUAL – D-TEMPO – MC BARRICADE

“Ready om te klappen!”

Rosbeek – Maximaal Klappen wordt gehouden op zaterdag 19 oktober 2024 in de Effenaar in Eindhoven. De eerste twee rondes van de kaartverkoop zijn al uitverkocht, dus ga snel naar de officiële website om je tickets in huis te halen. “Ik hoop jullie daar allemaal te zien!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosbeek (@rosbeek_official)

Omslagfoto via X-Factor Events

Reageren