Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Spectre zet een volgende stap in zijn carrière: de RAW Hardstyle-artiest maakt per direct zijn transfer naar Second2None en My Way Music. Hiermee sluit de 26-jarige zich aan bij een nieuw boekingskantoor én label: “Het is tijd voor een nieuwe Spectre.”

LEES OOK: My Way Music: “Wij staan voor hardstyle, álle hardstyle”

Rowan Coomans, beter bekend als Spectre, maakte als 18-jarige zijn debuut achter de draaitafels – destijds als opwarmer voor Radical Redemption. Later werd hij onderdeel van Gearbox Revolutions en Pure Bookings, waarmee hij op het podium van onder andere Twin Turbo, Intents Festival en REBiRTH heeft gestaan. “Ik ben dankbaar voor de kansen en stappen die ik bij hun heb mogen zetten”, zegt Spectre over zijn volgende stap. “Uiteindelijk wilde ik met mijn muziek en branding een andere kant op en zijn onze wegen gescheiden.”

Nu kondigt Spectre aan dat er voor hem een nieuw hoofdstuk aanbreekt: de DJ heeft namelijk getekend bij Second2None en My Way Music. Een ambitieus boekingskantoor en een label waar onder andere Physika bij aangesloten is. “Hier ben ik natuurlijk erg trots op. Met de overstap naar een nieuw label leek het mij ook het beste moment om met een nieuwe branding te komen. Waarbij we steeds meer gaan werken met specifieke thema’s, kleuren en visuals. Kortom: een nieuw label, nieuwe agency en nieuwe Spectre betekenen meer releases, meer edits en vooral doen waar we goed in zijn… Flink rammen on stage!”

Spectre maakt overstap naar Second2None & My Way Music met gloednieuwe muziek

Spectre volgt zijn aankondiging direct op met ‘I’m The Boss’ als eerstvolgende track: “Een release waar ik zelf erg trots op ben en een duidelijk statement maak naar waar ik graag heen wil met mijn muziek.” Deze is vanaf aanstaande donderdag te luisteren via My Way Music. Deze zomer is Spectre te zien op onder andere Supercharged Festival en Decibel outdoor.

Omslagfoto via Spectre 

Reageren