Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We Are Hardstyle pakt groots uit met de zojuist gepresenteerde line-up. In de Arena of Champions nemen alle 25+ artiesten het tegen elkaar op in uitgebreide battles waar het eerste grote event van 2025 om zal gaan draaien: “De meest dikke combinaties en nooit eerder vertoonde B2B-sets.”

LEES OOK: Aversion draagt aangrijpende ‘Lifeline’ op aan alle fans

Al meer dan 13 jaar gaat We Are Hardstyle voor de overwinning met grootschalige events. Denk hierbij aan één enorme mainstage waar duizenden bezoekers kunnen genieten van een uitstekende productie qua show en 12 uur lang battles: het is niet voor niets dat het altijd uitverkoopt. De bekendste zwaargewichten en de meest getalenteerde acts staan deze keer tegenover elkaar op dat gigantische podium – in het midden van Nederland.

“RAW Battles only” is de duidelijke formule van de aankomende We Are Hardstyle. De line-up staat dan ook vol met beruchte combinaties zoals Warface en Rebelion: deze kampioenen zijn verantwoordelijk voor talloze collabs, edits en remixes en stappen nu eindelijk weer samen in de arena. Net als de allereerste keer Mutilator vs The Straikerz op het podium en de befaamde giganten als Unresolved vs Regain achter de decks. Check de volledige line-up met alle uitgebreide battles hieronder.

We Are Hardstyle 2025 line-up

Act of Rage vs Bloodlust
Adaro vs Voidax vs Invector
Aversion vs Hard Destiny
Coldax vs Sanctuary vs The Saints
Infliction vs The Smiler
Kruelty vs Exproz
Mutilator vs The Straikerz
Sparkz vs Revelation vs Unload
The Purge vs Omnya
Unresolved vs Regain
Warface vs Rebelion
Spectre
Hosted by: Nolz

“We’re exceeding our own limits and seizing triumph with unwavering determination!”

We Are Hardstyle wordt gehouden op 18 januari 2025 in de Evenementenhal Gorinchem – een centrale locatie tussen Rotterdam, Utrecht, Breda en Den Bosch. Er wordt verwacht dat de kaartverkoop erg hard gaat, dus ga vlug naar de officiële website en mis de aftrap van het nieuwe jaar niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We Are Hardstyle (@wearehardstyle)

Omslagfoto via We Are Hardstyle / Spanhof

Reageren