Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Jones zet een volgende stap met de aankondiging van een bijzondere solo-show. In samenwerking met XXlerator krijgt de geliefde hardstyle classics DJ namelijk zijn eigen event waar hij maar liefst 6 uur lang zal gaan draaien.Ik heb er zoveel zin in om 6 uur lang te doen wat ik leuk vind!”

LEES OOK: XXlerator maakt enorme comeback op gloednieuw terrein

Jones is al bijna 20 jaar een bekende kracht binnen de hardstyle scene en een vertrouwd gezicht op classics-evenementen: je zou haast zeggen dat hij tot het meubilair behoort. Na het succes van zijn eigen podium op Emporium afgelopen zomer staat de beroemde Doornroosje in Nijmegen op Eerste Paasdag in het teken van “een 6 uur durende reis door de hardstyle classics zoals je nog nooit hebt ervaren”.

jones hardstyle classics

Tijdens deze dag zal Jones onder andere de echte vergeten parels erbij pakken. “Er zijn zóveel goede (euforische) hardstyle-tracks: deze worden nooit meer gedraaid”, liet hij al eerder weten. Daarom is XXlerator presents: Jones 6 Hours SOLO hier een uitstekende gelegenheid voor. “Samen met bevriende gastartiesten zal Jones je meenemen in een avond vol magische herinneringen, tijdloze classics en hoge energie. Are you ready?”

XXlerator presents: JONES 6 HOURS SOLO

Jones (6 hours)
+ support acts

Schrijf je nu in zodat je als eerste toegang hebt tot de ticketsale

XXlerator presents: JONES 6 HOURS SOLO vindt plaats op zondag 20 april 2025 (de dag daarna is het Tweede Paasdag dus ben je vrij) in Nijmegen. Schrijf je nu in via jonessolo.nl om op woensdag 2 oktober 19:00 als eerste toegang te krijgen tot de ticketsale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XXlerator (@xxleratorevents)

Omslagfoto via Matrixx

Reageren