Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Supremacy is in 2025 maar liefst twee keer te beleven. Het populaire hardstyle-evenement krijgt namelijk een uitbreiding naar de legendarische Westfalenhalle: de dikste hal van Duitsland met uiteraard een mega show zoals je dit in Nederland gewend bent.

LEES OOK: Masters of Hardcore kondigt groots 30-jarig jubileum aan: ‘Temple of Resonance’

Supremacy is een begrip binnen de raw hardstyle scene (uitgeroepen tot Best Indoor Event van 2023) en trekt jaarlijks duizenden fans naar de spectaculaire shows. Vandaag viert het haar tiende jubileum eenmalig in het enorme GelreDome: met 28.500 bezoekers in dit uitverkochte stadion is dit een bijzondere mijlpaal, maar er is nog meer groot nieuws. Supremacy breidt namelijk uit naar een tweede editie in 2025, waarvan één voor het eerst in Duitsland zal plaatsvinden.

Na succesvolle uitbreidingen in Australië betreedt Supremacy nu voor het eerst Duitsland, waarmee het haar vleugels uitslaat naar een nieuw internationaal publiek. Het evenement in Dortmund belooft op 15 februari een unieke ervaring te worden, met een line-up van de grootste namen in de raw hardstyle scene en een productie die niet onderdoet voor de Nederlandse edities. “For the first time in history, Supremacy will venture into uncharted territory.”

De tweede editie zal traditioneel plaatsvinden in de vertrouwde Brabanthallen in Den Bosch op 27 september, waar het evenement zijn thuisbasis heeft. “Na de viering van ons 10 jarige jubileum in het GelreDome keren we weer terug in de Brabanthallen”, kondigt Art of Dance trots aan. “Hier gaan we weer als vanouds door met Supremacy zoals je het kent: met een zieke show en de dikste live acts.”

Supremacy-members hebben voorrang: het event verkoopt altijd in een blink of an eye uit

Supremacy – Germany Decoded wordt op 15 februari 2025 gehouden in de befaamde Westfalenhalle in Dortmund: word nu member om als eerste toegang te krijgen tot tickets. De Nederlandse Supremacy – Enter Elysium vindt plaats op 27 september 2025 in de Brabanthallen van Den Bosch: schrijf je hier in, want deze zijn altijd stijf uitverkocht.

supremacy 2025 germany westfalenhalle

Beeldmateriaal via Supremacy

Reageren