Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Freak At Night is na een periode van bijna 10 jaar weer terug. Over anderhalve week maakt de legendarische formatie van E-Force, Deetox en MC DL een eenmalige comeback en zijn ze eindelijk weer te vinden achter de draaitafels bij Back To The Roots. “Wij kijken er ontzettend naar uit.”

LEES OOK: Back To The Roots strikt grote RAW Classics-helden

Het trio Freak At Night maakte een onuitwisbare indruk op de huidige liefhebbers van RAW Classics hun stempel, met hun memorabele optredens in 2015 op Hard Bass en Defqon.1. “Na vele aanvragen hebben wij toch besloten om Freakz at Night eenmalig terug te laten keren”, vertelt deze beruchte act over hun comeback. “Om zo de oude herinneringen uit de GelreDome met jullie te doen herbeleven. Deze keer in de Maassilo, bij Back To The Roots.”

Back To The Roots is een event dat de gouden klassiekers uit de RAW Hardstyle laat herleven, met tracks als ‘Underground’ bijvoorbeeld. “Natuurlijk konden wij het niet laten om wat leuke edits te maken”, vertelt Freakz At Night over hun eerste optreden in bijna een decennium. “Ook zullen er wat exclusive tracks voorbij komen speciaal voor deze act, maar die horen jullie daar! Mis deze show niet als je van classic raw houdt.”

Back To The Roots line-up

Freakz At Night
B-Front
Frequencerz
Adaro
Unresolved X YRS
Crypsis
Chain Reaction – Minus is More Special
Sub Sonik vs Deetox
Jason Payne
Convicted – Back To The Roots Special
Monkey Kong
MC DL

Freakz At Night keert bijna terug op Back To The Roots: “We zien jullie daar!”

Back To The Roots wordt overdag gehouden op zaterdag 21 september 2024 in de beroemde Maassilo in Rotterdam. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Veranda Events. Freakz At Night: “We kijken er ontzettend naar uit, wij hopen jullie ook.”

Omslagfoto via Deetox

Reageren