Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Illuminate keert over enkele weken terug voor de vierde editie van het jaar. De locatie STRND in Breda mag zich opnieuw opmaken voor “hét sfeerfeest in de Hardstyle Classics in een intieme Boiler Room-setting”.

LEES OOK: Adrenalize maakt overstap naar Dirty Workz

Videos van zo’n beetje alle Illuminate-edities zijn massaal rond gegaan op social media. Aan land en op het water zorgt het event voor een hoop blije en luid meezingende bezoekers die de classics maar al te goed kennen. Met de euforische hardstyle van 2010 tot 2017 in een intieme setting haalt het ondanks deze barre temperaturen alsnog het zonnetje in huis: “Creating the ultimate festival feeling of summer in winter times.”

De aangekondigde Illuminate line-up onderstreept dit nog eens. Volgende maand vind je hier namelijk onder andere Noisecontrollers, Adrenalize, The Pitcher en nog vele anderen. Bovendien heeft Illuminate ook nog Golden Hour: een uur lang de beste classics aller tijden met een hoop show en spektakel. “Het Power Hour van de classics”, verklapt de organisatie naar eigen zeggen alvast. “Daarbij weet je nooit wie je tegenkomt achter de draaitafels, dit houden we altijd geheim tot aan het event!”

Illuminate x Breda 2.0 line-up

Noisecontrollers
The Pitcher (This Is My Sound)
Adrenalize
Jones
Flux Overload
Illuminate (Golden Hour)
Low Frequency
SNRG
Hosted by Da Syndrome

Illuminate brengt de zomer in je bol

Illuminate wordt overdag gehouden op zaterdag 30 november 2024 in STRND in Breda: een makkelijk te bereiken locatie. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event“We want to show the power of Illuminate.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Illuminate (@illuminate.hardstyle)

Omslagfoto via Illuminate

Reageren