Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Indicator heeft met de onthulde line-up de hype opnieuw waargemaakt. De trots van hardstyle Groningen pakt namelijk wederom uit met drie verschillende area’s die stuk voor stuk hun eigen stijl hebben in combinatie met een dikke show waar het event bekend om staat. “A new type of Indicator has been born.”

LEES OOK: Frequencerz kondigt afscheid aan

Al sinds 2007 is Indicator een begrip in het Hoge Noorden. Het staat bekend om de energieke sfeer en is bovendien het enige indoor festival met zoveel hardstyle stages voor de verschillende subgenres. Tel hierbij de Martiniplaza (een bekende locatie voor grootschalige muziek- en dance-events) en de ruim 61 evenementen & DJ-contests (om ook lokaal talent een podium te geven) bij op en je krijgt het indrukwekkende CV van Indicator.

Indicator werkt ieder jaar het thema tot in de puntjes uit – iets waar bezoekers zeer over te spreken zijn. Geheel in de stijl van het buitenaardse en ruimtereizen wordt het evenement in Groningen ondergedompeld in een enorm grote show: “After the supernova. The survivors united. Knowing now that their boundaries have been obliterated, they face the only option. Rebuild the world we know and improve.”

Bovendien telt de uitgebreide Indicator line-up dit jaar meer dan 30 acts, waar de afgelopen week al vele mysterieuze videos van verschenen. Met op het hardstyle-hoofdpodium Act of Rage, B-Front & Phuture Noize: The Enlightenment, D-Sturb en Rejecta LIVE en op Raw Hardstyle-stage namen als Anderex, Dual Damage en Exproz. Om het af te sluiten gaan onder andere Deepack, Geck-O en Jason Payne terug in de tijd bij de derde stage vol met classics: check de volledige Indicator 2024 line-up hieronder.

Tweede ticketfase van Indicator al uitverkocht

Indicator – Worlds Collide vindt plaats in de Martiniplaza in Groningen van 15:00 tot 01:00 op 19 oktober. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement“After the line-up was announced, ticket sales skyrocketed. You’ll need to act fast!”

Indicator 2024 line-up

Area a/z: Hardstyle
Act of Rage
B-Front x Phuture Noize: The Enlightenment
D-Sturb
Deluzion
Frequencerz The Last Run
Frontliner
Jay Reeve
Jones (Classics)
Level One
Rejecta presents: Reject Authority
Mc: Da Syndrome

Area a/z: Raw Hardstyle
Anderex
Break The Rules showcase
Dual Damage
Exproz
Gezellige Uptempo
Kruelty
Omnya
Regain Polish Punisher
Sanctuary vs Coldax
Unresolved
Mc: Flo

Area a/z: Classics
Deepack
Geck-O
Jason Payne Goldschool
S.K.G
Waverider
Mc: Triggah

Omslagfoto via Indicator

Reageren