Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het indrukwekkende Reverze heeft met de aankondiging van het thema groot nieuws. Hét harder styles event van België laat namelijk dit jaar een grote wens van veel fans in vervulling gaan: met een gloednieuwe classics area in de Lotto Arena met de allergrootste namen die sinds het begin aan de top staan.

LEES OOK: Reverze pakt door met weekend formule en voegt Lotto Arena op vrijdag toe

Reverze is jaren de grootste indoor hardere stijlen happening van België. Vanwege de uitgebreide line-ups en enorme producties op het gebied van show trekt het jaarlijks tienduizenden bezoekers van over de hele wereld. Het thema is hierin altijd een belangrijk onderdeel en deze heeft organisatie Bass Events zojuist gepresenteerd. Met de onthulling van ‘Chain Reaction’ is het aftellen écht begonnen: dus ook voor de classics-liefhebbers: “Together we will go back to the source and unravel the future.”

Want na het succes van het 20-jarig bestaan trekt Reverze de lijn verder door. Naast het imposante Sportpaleis is nu ook de beroemde Lotto Arena al op vrijdag geopend en deze staat volledig in het teken van de classics. Voorzien van een ongeziene line-up die begint bij de klassieke Belgische jump-sound, overgaat in de allergrootste namen uit de hardstyle die al vanaf het begin betrokken zijn bij Reverze en afsluit met de oude hardcore. De Lotto bestaat de hele avond uit alleen de allerbeste klassiekers.

De volledige Reverze line-up voor beide dagen en beide area’s wordt aanstaande woensdag bekendgemaakt tijdens de bekende livestream op het Bass Events YouTube-kanaal. “Hurtling through the quantum realm of action and reaction, each choice since the beginning of time has brought you here, to this very moment.”

Reverze pakt 2 dagen lang uit in Sportpaleis én Lotto Arena

Reverze – Chain Reaction vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2025 in Antwerpen. Op dit moment zijn er al meer dan de helft van de tickets verkocht, terwijl de verkoop normaal gesproken pas in november begint. Wacht dus niet langer en ga snel naar de officiële website voor tickets en meer informatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reverze (@reverze.be)

Omslagfoto via Reverze / EDMkevin 

Reageren