Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Shockerz maakt zich op voor de 11 editie en komt dit jaar met een imposante line-up. Nieuw dit jaar zijn drie speciale showcases op de mainstage: met in totaal meer dan 40 RAW-artiesten verdeeld over twee keiharde area’s in de jaarlijks uitverkochte Autotron. “Together, they tell the story of our CHAOS PROPHECY.”

LEES OOK: Shockerz Events voert enorme upgrades door in de Autotron

Elk jaar weet Shockerz de lat hoger te leggen, en dit jaar is geen uitzondering. Het evenement is niet voor niets bijzonder snel uitverkocht; volgens vele artiesten en de meer dan 10.000 bezoekers is de sfeer hier namelijk ongeëvenaard. Tel hierbij de unieke invalshoeken bij op en je krijgt een RAW Hardstyle-event van de bovenste plank voor een betaalbare prijs.

“We uncover the potential of unborn talent, aid the rise of pioneers and honor veterans who molded our reality”

Shockerz presenteert dit jaar voor het eerst drie speciale showcases: dit zijn unieke sets waarbij alles uit de kast getrokken wordt op het gebied van een bizarre audiovisuele show op het hoofdpodium. “Hier ontdekken we het potentieel van ongeboren talent, dragen we bij aan de opkomst van pioniers en eren we veteranen die onze realiteit hebben vormgegeven”, onthult Shockerz. Met in de hoofdrol dit jaar Adjuzt & The Straikerz, D-Sturb en Deluzion.

Bovendien bestaat de Shockerz line-up uit meer dan 40 DJ’s waar naast de gevestigde orde ook veel primeurs aanwezig zijn. Anderex, Fraw presents Super Nova, Imperatorz en Kruelty presents Bloodbath Machinery maken hun debuut op de enorme mainstage. Om het af te maken puilt AREA 02 uit met keiharde acts als DEEZL & So Juice, Element & Exproz, Unload LIVE en heel veel meer. Check de volledige line-up hieronder.

Shockerz 2024 line-up

AREA 01
⁠Adjuzt & The Straikerz
⁠Anderex
⁠Aversion
⁠Bloodlust pres. The Assassination LIVE
⁠Boray & Killshot Acid Reign Showcase
⁠Cryex Band of Color LIVE
Deluzion The Endless Void
D-Sturb
Dual Damage & Mutilator
Fraw presents Super Nova
Imperatorz LIVE
Kruelty presents Bloodbath Machinery 𝘱𝘳𝘦𝘴. 𝘉𝘭𝘰𝘰𝘥𝘣𝘢𝘵𝘩 𝘔𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘦𝘳𝘺
Rejecta Reject Authority
Unresolved & The Purge
Voidax
Hosted by: MC Livid

AREA 02
BMBERJCK & Heavy Resistance LIVE
⁠[Chapter V LIVE – Infliction & The Smiler – Faceless & Mortis] Spoontech Take-over
Coldax & Sanctuary
Collusion & Omnya
Dark Entities & Exoform
DEEZL & So Juice
Element & Exproz
Hard Destiny & Revelation
Luminite & Sparkz
Scarra & Vexxed
Unload 𝘓𝘐𝘝𝘌
Vasto LIVE
Hosted by: MC Activate

Shockerz is altijd ver van te voren uitverkocht: pre-registreer je voordat de reguliere verkoop begint

Shockerz 2024 – Chaos Prophecy vindt overdag plaats op zaterdag 14 december 2024 in de Autotron vlakbij Den Bosch. Je kunt nu nog via de pre-registratie op de officiële website vanaf 18:00 je tickets bemachtigen: de reguliere verkoop begint dinsdag 3 september op dezelfde tijd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shockerz (@shockerznl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren