Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dit najaar opent Snakepit opnieuw de deuren van het Klokgebouw voor hét uptempo-hardcore spektakel. Met de aankomende kaartverkoop die morgen (dinsdag 27 augustus) om 19:00 uur start) is het belangrijk om er vlug bij te zijn: de verwachting is namelijk dat de tickets net zo snel weg zullen zijn als het moordende tempo van de muziek.

LEES OOK: Masters of Hardcore kondigt groots 30-jarig jubileum aan: ‘Temple of Resonance’

Voor de uptempo hardcore is Snakepit elk jaar een onmisbaar event. Al voor de 8e keer (sinds 2016) staat de iconische locatie in de Eindhovense lichtstad in het teken van de snelste hardcore in combinatie met een show van de bovenste plank. Het is niet voor niets dat iedere editie in het Klokgebouw al ver van te voren uitverkocht raakt: Snakepit is namelijk vaste traditie iedereen die van een torenhoog BPM houdt, in een intieme locatie voor een betaalbare prijs.

De Snakepit 2024 line-up staat opnieuw bolvol met de beste acts van dit moment – verdeeld over twee slangenkuilen met een extreem goed geluidssysteem. In PIT 1 zijn onder andere de mannen van Barbaric Records te vinden en brengen N-Vitral & Deadly Guns hun SLAUGHTERHOUSE naar dit hoofdpodium. Daarnaast pakt PIT 2 ook uit met keiharde namen, zoals Lil Texas, Trespassed, Unproven en vele anderen.

Bovendien hebben organisaties Art of Dance en B2S dit jaar een belangrijke update doorgevoerd. Vanwege de enorme vraag is Snakepit vanaf nu een dagevenement geworden: dit zorgt ervoor dat de deuren langer open kunnen blijven en dus kun je nog meer genieten van The Need For Speed. “The best uptempo artists who will fulfill your need for high-speed hardcore.”

Snakepit 2024 line-up

PIT 1
Barbaric Records presents: Barber vs. Satirized vs. Samynator
Bulletproof
Cryogenic
Dimitri K
DRS LIVE
Irradiate presents Atomic Warfare
Juliëx
Manifest Destiny LIVE
Partyraiser
Revellers
SLAUGHTERHOUSE by N-Vitral & Deadly Guns
Spitnoise
Unlocked
Tha Watcher

PIT 2
Double Trouble
Elite Enemy
F.Nøize
Lil Texas
Lunakorpz
Namara
Noxiouz
The Dope Doctor
Trespassed
Unproven
MC Robs

Grote vraag naar Snakepit tickets: “Secure your spot before they sell out”

Snakepit vindt overdag plaats op zaterdag 2 november 2024 in het Klokgebouw in Eindhoven. Zorg ervoor dat je op dinsdag 27 augustus vanaf 19:00 klaar zit, want dan begint de kaartverkoop en Snakepit is altijd uitverkocht. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event. “Pure chaos is coming.”

Omslagfoto via Snakepit

Reageren