Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sub Zero Project staat op het punt om al hun indrukwekkende live-acts samen te presenteren in één show. Voor hun All In One – dat volgende week plaatsvindt tijdens Halloween – pakt het duo uit door alle iconische shows onder te brengen in een event. “The most exclusive show in Belgium to date.”

LEES OOK: D-Sturb, Rebelion en Sub Zero Project verkozen tot populairste artiesten van 2023

The Project, The XPRMNT, The Contaigion en Rave Into Space zijn slechts een greep uit Sub Zero Project’s imposante lijst van live-acts. Het tweetal staat bekend om hun innovatieve benadering van hardstyle en de combinatie van intense muziekproducties met indrukwekkende visuals. Daarom geven zij volgende week de unieke gelegenheid om al deze iconische optredens in één set mee te maken. “All our live shows combined into our brand new 2 hour show ‘ALL-IN-ONE’.”

“Een psychedelische trip down memory lane”

Na een uitverkochte show in Duitsland (waar ze een diepe indruk maakten) bundelt Sub Zero Project deze keer de krachten met organisatie Bass Events voor deze Halloween Special. In veel landen is de dag daarna een officiële vrije dag (Allerheiligen), dus gaat All In One door tot 6:00 in de ochtend met onder andere Rebelion, Hard Driver, Dual Damage, Mutilator én vele anderen. “Only the brave shall taste… your Halloween menu awaits!”

sub zero project all in one live timetable

Sub Zero Project valt vaak in de prijzen door uitstekende albums zoals Renaissance Of Rave en platen als ‘Trip To Mars (Astronauts)’ en ‘Darkest Hour’ met D-Block & S-te-Fan. Verpakt in uitvoerige live-optredens gaan ze hiermee de hele wereld over: hiermee is het duo een van de populairste hardstyle namen op dit moment en zijn de shows jaarlijks een mijlpaal. All In One viert al deze mijlpalen in één avond.

Sub Zero Project combineert alle live-acts in een gloednieuwe 2-uur durende show: All In One

Sub Zero Project – All In One vindt plaats op donderdag 31 oktober 2024 in Antwerpen. Tickets zijn voor 85% uitverkocht, dus ga snel naar de officiële website van het event voor de laatste kaarten. Bovendien is er exclusieve All In One-merchandise verkrijgbaar tijdens het evenement. “This is gonna be epic!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sub Zero Project (@subzeroproject)

Omslagfoto via LorenzoTNC

Reageren