Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter pakt groots uit voor het aankomende jubileum. De iconische Brabanthallen vormt het toneel voor deze bijzondere 10e VWAB, met de grootste legendes uit de hardstyle classics op de aangekondigde line-up: inclusief speciale surprise acts. “Deze grootste editie ooit!”

LEES OOK: Vroeger Was Alles Beter viert speciale 10e editie in de Brabanthallen

Geheel in stijl bereidt Vroeger Was Alles Beter een ondoordringbaar fort voor: oftewel een zenuwslopend classics schouwspel. Waar het tien edities geleden begon in de sfeervolle Maaspoort, verkocht het classics event vervolgens iedere keer het grotere Autotron uit en afgelopen zomer zelfs een volledig outdoor festival. Tot groot genoegen van de bezoekers komt nu de volgende meesterkraak met 22 acts aan bod: de Brabanthallen in oktober.

Hiervoor heeft VWAB #10 een formatie van specialisten samengesteld die deze klus komen klaren. Denk aan D-Block & S-te-Fan (exclusief met hun enige classics set van dit jaar), Coone, Noisecontrollers en Wildstylez, die een hoofdrol in de trailer spelen. Daarnaast staat de line-up vol met de beste acts, waarvan (zoals je van VWAB gewend bent) een aantal nieuwe gezichten: onder andere het eerste optreden in 12 jaar tijd van Ambassador Inc., Hard Driver en Shockerz LIVE en de eerste keer Vroeger Was Alles Beter voor JDX Live en Bass Modulators ‘Rewind’. Wie zouden bovendien De Ruige Bende en de Surprise Act uit deze line-up zijn..?

Vroeger Was Alles Beter 2024 line-up (VWAB #10)

D-Block & S-te-Fan
Adrenalize
Ambassador Inc.
Atmozfears
Bass Modulators ‘Rewind’
Bioweapon LIVE
Coone
De Ruige Bende
Deepack
Hard Driver
JDX Live
Jones ‘The Mind of a Lunatick’
Low-E & Alter Egosz LIVE
Max Enforcer
Noisecontrollers
Psyko Punkz LIVE
Shockerz LIVE
Surprise Act
Wildstylez
Wild Motherf*ckers
MC Da Syndrome

“We gaan weer uitverkopen!”

Vroeger Was Alles Beter – Een Kluis Vol Klassiekers wordt overdag op zaterdag 26 oktober 2024 gehouden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Veel tickets zijn tijdens de Loyalty Sale al verkocht, dus wacht niet langer en ga naar de officiële website van het evenement voor je kaarten. VWAB is altijd ver van tevoren uitverkocht. “Nooit eerder kwam dit team van specialisten samen voor één klus in het ‘ondoordringbare fort’ genaamd De Brabanthallen.”

Omslagfoto via Vroeger Was Alles Beter

Reageren