Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter breekt met de aankomende 10e editie een nieuw hoofdstuk aan. Het hardstyle classics-evenement pakt namelijk groots uit om dit bijzondere jubileum – met vele unieke en speciale artiesten – te vieren door naar de iconische Brabanthallen te verhuizen: “De grootste VWAB-editie ooit!”

LEES OOK: Vroeger Was Alles Beter verrast met bijzondere festival editie

De 15.000 bezoekers van het uitverkochte Vroeger Was Alles Beter Festival hebben afgelopen weekend de eerste aankondiging al kunnen zien. Na vier keer de Maaspoort en inmiddels vijf keer de Autotron zet VWAB dit najaar een feestelijke stap naar een legendarische locatie. Het ijzersterke classics-concept verhuist namelijk speciaal voor het jubileum naar de beroemde Brabanthallen, waar het alles uit de kast trekt voor ‘de meest bloedstollende kraak van het decennium’.

“Een ondoordringbaar fort. Een plan zo krankzinnig, dat niemand het voor mogelijk hield. Maar op 26 oktober zal een elite team van professionals, ieder met zijn specialiteit, een gewaagde poging ondernemen om de beruchte kluis vol klassiekers van VWAB te kraken. Met deze operatie zetten zij alles op het spel voor roem, rijkdom & classics.”

Vroeger Was Alles Beter overtreft jaarlijks alle verwachtingen op het gebied van de grootste legendes op het podium en een niet te overtreffen sfeer. De grootste artiesten stonden hier voor het eerst met hun klassiekers op het podium om deze te draaien voor duizenden liefhebbers. Het is niet voor niets dat VWAB jaarlijks ver van te voren uitverkocht is – daar zal het afgelopen weekend ongetwijfeld aan bijdragen. “We hebben de hele dag met een glimlach van oor tot oor gelopen”, is een van de vele reacties op het memorabele festival. “De sfeer, de mensen, de muziek… Het was legendarisch!” Dit belooft een bijzondere VWAB 10 te worden.

Vroeger Was Alles Beter kraakt de kluis vol klassiekers in de Brabanthallen: pre-registreer je nu voor de 10e jubileumedite

Vroeger Was Alles Beter – Een Kluis Vol Klassiekers vindt overdag plaats in de Brabanthallen van ‘s-Hertogenbosch op zaterdag 26 oktober 2024. Schrijf je daarom in om zeker te zijn van een ticket: de pre-sale begint op 24 juli om 18:00 en indien niet alles is verkocht gaat de reguliere kaartverkoop op 29 juli van start. VWAB is altijd ver van tevoren uitverkocht en ook nu verwachten we dat het hard zal gaan bij deze speciale jubileumeditie.

Omslagfoto via Vroeger Was Alles Beter

Reageren